6 dec. 2010

Metodologia acordarii gradatiei de merit

Ordin nr. 5617 / 2010 privind aprobarea Metodologiei si a criteriilor de acordare a gradatiei de merit in invatamantul preuniversitar
* publicat in MO nr. 791/26.11.2010

2 comentarii:

Anonim spunea...

Anul acesta,insp.scolar din judetul meu nu a punctat la gradatia de merit proiectele eTwinning si perfectionarile iTeach.De asemenea nici membrii cons.de admin. sau resp.com.metodice nu au fost punctati.Prin "si altele" se lasa loc si acestor activitati.Comisia a ignorat aceste activ. si a considerat ca proiectele europene eTwinning nu au valoare desi sunt rampa de lansare pentru Comenius.La aceste proiecte se lucreaza cu elevii la fel ca la orice alt proiect.As ruga MECTS ca atunci cand face o noua metodologie sa specifice clar in ea proiectele eTwinning si perfectionarile iTeach.

Anonim spunea...

Ar trebui ca MECTS sa faca si grilele de evaluare detaliate ,astfel nu ar avea posibilitatea Isj-urile sa faca grile dupa bunul plac si in scopul avantajarii unor persoane.Clujul dupa parerea mea a facut cele mai corecte grile.Ar trebui date in toata tara.Isj-ul din judetul meu nu a punctat toate comisiile,nici macar resp.de com.metodica.Nu a punctat proiectele europene eTwinning si nici perfectionarile iTeach.Acestea ar trebui mentionate in metodologie pentru ca anul viitor sa nu mai fie ignorate.Suntem putini care lucram pe aceste platforme,motiv pentru care nu suntem punctati (din rea vointa sau din necunoastere).