9 mai 2011

Simion Hancescu a fost ales presedinte al FSLI




În urma Conferinței Naționale Extraordinare a Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, domnul Simion Hancescu, a fost ales în funcția de președinte al FSLI. Până la această dată, domnul Simion Hancescu a asigurat interimatul funcției. Precizăm faptul că în perioada 1996- 2010, această funcţie a fost deţinută de către domnul Aurel Cornea. De asemenea, domnul Ioan Țenț, preşedinte al Sindicatul Liber din Învăţământ Bihor, a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al F.S.L.I., iar domnii Emil Mocian, preşedinte al Uniunii Judeţene a Sindicatelor Libere din Învăţământ - Bistriţa-Năsăud și Adrian Voica, preşedinte al Sindicatului Învăţământ Preuniversitar Argeşean "Muntenia", au fost aleși vicepreședinți ai Biroului Operativ al FSLI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va multumim ca sustineti problemele importante ale invatamantului romanesc si ale cadrelor didactice ale Romaniei .
Va doresc din toata inima mult succes in activitatea dvs. si sa va ajute Cel de Sus sa constientizati cat mai multe persoane de importanta capitala pe care o are invatamantul intr-o societate asa cum este cea a noastra, romaneasca .

Vioara Temian spunea...

L-am urmarit si eu pe domnul presedinte. Felicitari! Sunt de parere ca noi trebuie sa accedem la a ne sustine problemele noastre importante. Domnia sa nu o poate face singur. Spusele presedintelui FSLI trebuie sustinute de faptele noastre, a membrilor de sindicat. Chiar facem ceea ce ne spune acum. Consultam membri de sindicat in legatura cu formele de protest prin care sa actionam.