19 dec. 2012

Ordonanta de urgenta nr. 92/2012 - masuri in domeniul invatamantului si plata sumelor prevazute in hotarari judecatoresti

OUG nr. 92 /2012 privind luarea unor masuri in domeniul invatamantului si cercetarii, precum si in ceea ce priveste plata sumelor prevazute in hotarari judecatoresti devenite executorii in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2013  (pdf)

2 comentarii:

Ionica spunea...

RUSINE SINDICATELOR !
Invatatorul incadrat in invatamant este obligat in decurs de 6 ani sa faca studii superioare prin aceasta ordonanta !!
Rusine ! Ordonanta este mai tare decat Legea !
Rusine ! Unde ne sunt Atestatele ????
Ne-am echivalat competentele pentru functia de prof. in inv. primar !!!!
Rusine ! Acum sa facem facultate in decurs de 6 ani !!! Sa bagam banii in buzunarele nenorocitilor de universitari !
Rusine sindicatelor !

Vioara spunea...

As fi mai rezervat, stimate coleg, in a face asemenea "urari", in prag de sarbatori. Sindicatele ce ar trebui sa va transmita, "FELICITARI"? Daca ati fi fost in locul celor pe care ii huliti cred ca ati gandi altfel. Legea va da dreptul la echivalare, nu si la incadrare salariala ca absolventul de studii superioare. Prima conditie a incadrarii este nivelul studiilor de cand e lumea. Perfectionari periodice prin cursuri acoperite in credite am facut cu totii. Trebuie sa recunoastem ca cei care au absolvit o facultate au facut totusi niste sacrificii si un salt in desavarsirea pregatirii profesionale. E o reparatie morala care o meritau. Inca mai au si ei de facut sacrificii in continuare pentru a-si putea mentine calitatea dobandita. Cititi ordonanta cu atentie.