12 sept. 2013

OMEN 4959 / 2013 - Metodologie ocupare posturi care se vacanteaza pe parcursul anului scolar

5 comentarii:

Anonim spunea...

Care este rolul liderului sindical din unitatile scolare care organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor vacantate in timpul anului scolar (atat pentru candidatii cu studii in specialitate, cat si pentru candidatii fara studii in specialitate, dar cu studii superioare si modul pedagogic I) ?

Vioara Temian spunea...


Rolul liderului de sindicat este cel de observator, ca in toate etpele "Miscarii de personal". Trebuie sa vegheze ca intreg concursul sa se defasoare conform legii. Poate fi supravegehtor la proba scrisa si neaprata
prezent la inerviul pe care conducerea unitatii de invatamant il organizeaza cu participantii la concurs, dupa examenul scris.Are acces la toate documentele premergatoare concursului si ia act de tot ceea ce se deruleaza, ia atitudeine daca nu se respecta metodologia.

Gianina Butar spunea...

Daca la concursul dintr-o scoala se prezinta o persoana care a obtinut la concursul de titularizare din 2013 peste 7 poate ocupa postul fara concurs?
Mentionez ca a fost initial repartizata pe un post dar a renuntat la el dupa o luna de zile.

Vioara Temian spunea...

Metodologia definitiva trebuie sa apara cat de curand in M.O.. Concursul pe care l-ati dat este valabil doar pentru etpele de repartitie din sedintele publice. Daca veti opta pentru concurs in cadul unitatilor de invatamant va trebui sa dati un nou concurs. Asa era si inainte cand s-a mai procedat astfel.

florentina spunea...

Va rog sa-mi spuneti daca se poate ocupa un post de educatoare , post vacantat pe parcursul anului scolar, cu nota de la titularizare 2012 de la invatatori . MULTUMESC !