10 dec. 2009

AdVision - cursuri de "Formator" si “Dictie, Public Speaking si Tehnica vorbirii”

Agentia AdVision cu sediul in Cluj-Napoca a lansat la inceputul acestui an programul de instruire AdTaining. Dupa aproape un an de zile ne putem lauda cu aproximativ treizeci de cursuri de instruire in mai multe domenii (publicitate, infrastructura, dictie, formatori, achizitii publice),sustinute in toata Transilvania.
Dorim sa va informam ca firma AdVision Art din Cluj-Napoca reia cursurile de “Formator”, respectiv “Dictie, Public Speaking si Tehnica vorbirii”.

Curs FORMATOR
Acest curs este important in conditiile in care, conform OG nr.129/2000, de la 1 ianuarie 2010, toti instructorii din programele de formare profesionala trebuie sa urmeze acest curs si sa obtina o diploma de formator. Asadar oricine doreste sa-si mareasca veniturile, prin activitati de instruire extrascolare din cadrul firmelor de consultanta, institutii, firme de training in special prin intermediul proiectelor cu fonduri europene, va avea nevoie de acest curs. Acest curs este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar cursantii vor primi certificate de absolvire recunoscute de aceste ministere. De asemenea cursul este diferit de Cursul de Formare Continua din cadrul CNFP (Centrul National de Formare a Personalului din Invatamantul Preuniversitar) al MEC.
Detalii la http://ad-training.ro/training.html

Curs DICTIE
Acest cus , fara a fi unul de actorie, te invata sa vorbesti fara sa obosesti, sa folosesti tehnicile de antrenament ale actorilor, pentru a putea deveni un vorbitor elocvent, convigator, calm, cu putere de persuasiune, stapan pe obiectivele tale si pe legaturile emotionale cu audienta pe care sa o poti controla.
Este un curs practic, in care prin exercitii specifice, dobandesti un antrenament vocal, astfel incat sa ai o voce puternica dar un timbru placut, un tonus vocal care sa inspire putere si siguranta.
Detalii la http://ad-training.ro/training.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pentru anul 2012, nu se mai organizeaza cursuri de DICTIE (locatia Cluj-Napoca)?