3 dec. 2009

Grilele de salarizare în sistemul bugetar - valabile de la 01.01.2010

4 comentarii:

Anonim spunea...

invatatorii cu studii de licenta cum vor fi incadrati?

Anonim spunea...

Invatatorii cu studii de licenta, daca sunt absolventi ai ciclului II Bologna, vor fi incadrati asa cum prevede grila de slarizare, anexa la Legea nr.330/2009, Profesori I, cu gradul didactic pe care il au, la vechimea si coeficientul de ierarizare corespunzator, uneia din cele 5 gradatii. Aceste aspecte sunt subliniate art.38 din legea la care facem referirea.

Anonim spunea...

Cum se poate ca cei cu studii de scurta durata sa fie pusi pe picior de egalitate in grila unica de salarizare, cand, conform legii nr. 288 din 2004, ei ar trebui sa-si continue studiile pentru a avea studii universitatre de licenta?

Anonim spunea...

Stimate/a coleg/a, daca studiati cu atentie grila de salarizare, Anexa II, din lEGEA NR. 330/2009, VETI OBSERVA ca vor fi incadrati ca profesor I absolventii cu studii superioare de lunga durata, adica absolventii Ciclului II Bologna, iar cei ai Ciclului I Bologna, vor fi incadrati ca profesor II, studii de scurta durata. Si in Hotararea Comisiei Paritare nr. 3 din dec. 2009 se fac referiri in sensul acesta. Daca salariile vor fi inghetate insa de la 01.01.2010, nu stiu ce incadrare vom avea.