14 ian. 2010

COMUNICAT SLIPC


2 comentarii:

Anonim spunea...

Şi cei care nu duc lipsă de coloană vertebrală n-au decât să facă faţă zilei de luni, când vor fi inspecţii în şcoli. Se verifică notele din catalog.
Dacă ai coloană vertebrală şi de exemplu ai 10-11 rubrici în cataloage, ai de trecut în catalog 600-900 de note până luni. Dacă nu?!

Anonim spunea...

Stimata colega/coleg, daca aveti notele trecute intr-un "catalog dublura" constituit dupa cel original si este atasat la coperta catalogului, "cei care verifica notele din catalog" nu pot sa conteste veridicitatea sau inexistenta acestora. Tocmai in acesta ideee v-am facut anuntul inca din 14.01.2010 ca sa aveti timp suficient sa le treceti si sa incheiati mediile pana la finele semestrului I. Mi se pare cel putin rautacios comentariul dumneavoastra. Era o forma de protest la care ati aderat sau nu, la propunerea pe care a facut-o FSLI in urma hotararii Colegiului liderilor. Sau nu trebuia sa propunem nicio forma de protest la cate ni se intampla?! Sunteti multumita de prevederile OUG 114/2009 si a HG 1618/2009? Sau nu va intereseaza soarta celorlati colegi?