8 oct. 2012

MASA ROTUNDA - „Cine sunt adevărații PERDANȚI la Cluj-Napoca prin intarzierea platilor catre proeictele POSDRU?”

Grupul de iniţiativă civica „Lobby pentru Cluj”, parte a Coaliției 52 și Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean organizează marți, 9 octombrie 2012, între orele 14.00 – 15,30, la sediul Sindicatului Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean, str. P-ța Ștefan cel Mare nr. 4, parter, cam. 20, o masă rotundă cu tema:

„Cine sunt adevărații PERDANȚI la Cluj-Napoca prin intarzierea platilor catre proeictele POSDRU?”

Deoarece ne dorim deblocarea reală a finantarii proiectelor POSDRU si castigarea respectului cuvenit partenerilor contractuali si de dialog, continuam demersul de a gasi povesti de impact ale proiectelor POSDRU.
In acest sens, continuăm seria de conferinte de presa prin care sa scoatem in evidenta impactul pe care il are in județul Cluj blocajul actual. Cum altfel sa evidentiem acest blocaj decat prin prezentarea oamenilor direct afectati, cu problemele si nevoile lor, care sunt diferite de la caz la caz, dar la fel de importante pentru noi.
Sunt invitaţi coordonatorii proiectelor finantate prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU precum si alti factori interesati.
Scopul mesei rotunde C52 este de a sublinia public impactul benefic al acestor proiecte in comunitate si situatiile critice aparute datorita blocajului finantarilor.
Sinteza şi concluziile mesei rotunde C52 privind soluţiile propuse în cadrul evenimentului vor fi prezentate public într-o conferinţă de presă ce va avea loc ulterior.

Pentru detalii legate de eveniment contactaţi: Florin Somodi 0744.861.059

Comisia de organizare Lobby pentru Cluj:
Iosif Pop
Florin Somodi
Cojocaru Lucia

Niciun comentariu: