19 oct. 2010

Apel către învăţătoarea Cristina Anghel

Biroul Operativ al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ,în numele celor aproximativ 200 de mii de membri de sindicat,îi transmite învăţătoarei Cristina Anghel sprijinul, admiraţia şimulţumirile pentru sacrificiul pe care îl face.
Cu toată afecţiunea o rugăm să renunţe la aceastăformă extremă de protest care îi pune viaţa în pericol. Este unsacrificiu suprem şi nu e drept ca distinsa doamnă să ia doarpe umerii săi povara problemelor şi a nedreptăţilor care existăîn sistemul de învăţământ. Ceea ce Cristina Anghel a reuşitsă facă este un semnal pentru noi toţi, dar şi o lecţie. Doamnaînvăţătoare este un exemplu de demnitate şi de forţă şi o rugămsă ni se alăture la toate acţiunile pe care federaţia le va organizaîn această perioadă.
Este foarte important ca atunci când ducem o luptă să fimuniţi, să ne putem baza unul pe celălalt, astfel încât să avem sorţi deizbândă. Însăşi doamna învăţătoare, Cristina Anghel, a declaratcă un singur creion se rupe uşor, dar un mănunchi întreg nuse frânge. Solidaritatea în aceste vremuri poate deveni cea maibună armă în lupta pentru dreptate.
Mesajul F.S.L.I. îi va fi transmis Cristinei Anghel, astăzi, decătre o delegaţie a federaţiei, în speranţa că doamna învăţătoare vapune capăt grevei foamei.

Preşedinte FSLI
,Aurel Cornea

Un comentariu:

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!


Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com