29 apr. 2010

Deputatii Puterii resping deciziile democratice in educatie !

În cadrul şedinţei Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor, din data de 27.04.2010, cu ocazia dezbaterii Proiectului Legii Educaţiei Naţionale, a fost respins amendamentul la articolul 3 referitor la principiile care guvernează învăţământul preuniversitar şi superior din România şi anume “principiul fundamentării deciziilor în educaţie pe baza dialogului social”.
Federaţia noastră consideră necesar acest amendament, dacă se doreşte ca deciziile să fie transparente şi democratice.
Anexăm lista cu parlamentarii aleşi uninominal, care au votat împotriva acestei propuneri.
Ministrul educaţiei, domnul Daniel Petru FUNERIU, prezent la această şedinţă, a susţinut respingerea acestui amendament.

DEPARTAMENT COMUNICARE FSLI

3 comentarii:

Anonim spunea...

Frumoooos!!!!!!
Marele Catalin Croitoru, intemeietorul FEN-ului tradeaza in cel mai josnic mod.
Iata! Acestea sunt modelele care vor fi urmate de copii scolii romanesti! Acestia vor ingropa societatea romaneasca prin promovarea unor atitudini distrugatoare.
Pacat de aceasta tara! Pacat de tinerii nevinovati care sunt tarati prin metode persuasive in propria extinctie!

Anonim spunea...

No coment!
Sa-si dea mana si sa se duca-n lume! Pe unde-or mai gasi regimuri totalitare.

Anonim spunea...

Era de aştepat ca un orgolios ca domnul Coitoru sa continue a da in sindicate pentru ca ele " l-au ajutat" să nu devină ministru al Învăţămânului. Ar fi intresant de aflat ce zic sindicalistii pe care i-a abandonat. Să vă fie ruşine domnule Croitoru şi să aveţi din partea celor care-i periaţi azi, respectul nostru. "Şcoala românească de azi şi de maine cu tot ce are ea mai bun, vă mulţumeşte şi vă doreşte ceea ce îi aşterneţi dumneavoastră şi pietenii care vi s-au alăturat la vot!" Fiţi convinşi că veţi simţi reversul votului mai curând decât vă aşteptaţi, oportuniştilor şi iresponsabililor!