4 mai 2010

AVANTAJE pentru membrii de sindicat cu legitimatiile FSLI-CSDR











Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant si Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania (CSDR), in colaborare cu PIRAEUS BANK, vin in sprijinul membrilor de sindicat prin emiterea GRATUITA a unor legitimiatii tip card care atesta faptul ca detinatorul acesteia este membru CSDR-FSLI si se bucura de toate drepturile si obligatiile ce decurg din acest fapt* Se prezinta sub forma unui card de plastic, avand si functiunile unui card bancar, pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite de utilizarea acestui instrument ca mijloc de plata, intr-o retea de comercianti care ofera discount preferential membrilor CSDR-FSLI.
* Avem in vedere atragerea in reteaua de discount a comerciantilor din urmatoarele sectoare:-magazine alimentare-farmacii-servicii medicale private (cabinete medicale, clinici, spitale)-imbracaminte/incaltaminte-servicii : telefon, cablu TV, internet, etc.-agentii de turism, etc.
* Folosind cardul-legitimatie CSDR-FSLI DISCOUNT, discounturile oferite de magazinele partenere raman in buzunarul membrului de sindicat, nu in conturile bancilor sau in bazele de date cu puncte ale magazinelor!
* Este cardul prin care se obtine discount la comercianti, real, fara puncte, fara alte instrumente de fidelizare.
* Este primul card din Romania creat in parteneriat direct cu o organizatie sindicala reprezentativa la nivel national, o garantie a seriozitatii si fortei organizatorice .
* Se GARANTEAZA faptul ca nu vor exista comisioane ascunse, nu se vor percepe comisioane de administrare cont sau card, sau comisioane la tranzactiile la comercianti.
Nota: SLIPC a trimis prin e-mail unitatilor de invatamant si liderilor de sindicat modelul de tabel nominal pentru persoanele care predau copia BI/CI in vederea emiterii legitimatiilor tip card cat si o prezentare legitimatiei CSDR-FSLI.
Rugam membrii de sindicat sa contacteze liderul de sindicat pentru mai multe detalii care au fost trimise prin e-mail unitatilor.
Biroul Operativ al SLIPC

Niciun comentariu: