9 nov. 2011

Conferinta de presa



Stimați jurnaliști,

               Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj”, Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ vă invită mâine, 10 noiembrie 2011, ora 11.00, pentru prezentarea Raporului Sinteză al Comisiei de Experți independenți, realizat în urma audierii publice pe tema ” Durata studiilor în învăţământul liceal scade de la 4 la 3 ani Creştem astfel calitatea în educaţie?”

              Conferința de presă va avea loc la sediul Sindicatului Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean , P-ta Stefan Cel Mare nr.4, sala 20 parter. Vor participa Comisiile de inițiere și experții independenti din cadrul proiectului.
          Mai multe informaţii despre temă, formatul şi conţinutul depoziţiilor se găsesc pe http://lobbypentrucluj.blogspot.com/.

             Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj” este format din reprezentanţi ai societăţii civile din Cluj şi fac parte din diverse structuri cum ar fi asociaţii, sindicate, organizaţii studenţeşti. Audierea publică este organizată cu sprijinul Academiei de Advocacy, organizaţia care prin intermediul proiectului „Partener Activ şi Implicat” va scoate pe piaţă primii experţi în lobby şi advocacy certificaţi UECNCFPA. Organizatorii audierii publice sunt participanţi la cursul de lobby şi advocacy, la care au mai participat reprezentanţi de sindicate, patronate, camere de comerţ, asociaţii de IMM-uri, organizaţii neguvernamentale şi asociaţii de jurnalişti din regiunea Nord – Vest.

Niciun comentariu: