21 nov. 2011

PROTEST LA MINISTERUL EDUCATIEI

Get Adobe Flash player

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca numai sa ne tânguim a jale suntem în stare atunci ne meritam soarta. Pe când o acţiune organizată ca lumea şi care să impună ( prin frica de posibile consecinte )guvernanţilor să rezolve problemele . Buget sub 2% din PIB nu a fost niciodată ,nici chiar in sumbrele perioade 1992-1996 ; 1996-2000 când România era în pragul falimentului. Chiar şi un singur judeţ daca ar fi solidar până la capăt cu o grevă de 1+2 luni ar impune luarea în seamă. Laşitatea , frica de asumare a unor riscuri ( suntem săraci asta e ) dar şi lipsurile conducerii sindicale fac sa nu mai fim în stare să facem o greva ca acum 10 ani ( an 2000 )singura care prin "forţă" a determinat rezolvarea problemelor salariale. E drept ca nici un guvern pana la acesta nu a desconsiderat toata populţia si nu a făcut "doar ce vor muşchii mei " , nu a guvernat ca pe vremea lui Ceauşescu prin decrete ( adica asumari ce nu pot fi contracarate cât timp au majoritate în parlament ). In concluzie singura soluţie ...

Anonim spunea...

Nu afisati decat laudele ? Cand este ceva cu tenta critica nu apare. Ce rost mai are sa aveti " comentarii " daca cenzura aplicata este absurda.

Vioara Temian spunea...

Stimate coleg "Anonim", va steptam la proteste. Noi, cativa, am fost totusi in fata MECTS vineri, 18.11.2011. Aveeti certitudinea ca ati putea aduna oamneni la un protest mai mare? La cate proteste facute de SLIPC sau FSLI ati participat? Daca da, va felicitam si va asteptam deocamdata sa protestati prin participarea la "Greva japoneza",hotarata si votata ca forma de protest de catre Colegiul liderilor SLIPC, intrunit in data de 9.12.2011.