13 feb. 2013

Ordin MEN nr. 3155 / 06.02.2013 pt modificarea OMECTS 6211 / 13.11.2012(PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL NR. 90 / 12.02.2013)
(arhiva contine OMEN nr. 3155/2013 si OMECTS nr. 6211/2012)

 

7 comentarii:

Anonim spunea...

Didacticul auxilar nu mai exista, se pare, suntem buni doar de munca. Sporurile , compensatiile, gradatiile, toate ni s-au luat. Multumim din inima....

Anonim spunea...

Domnilor din MEN,sa va fie rusine !!!!!!!!!!!!!!

Vioara Temian spunea...


Da spuneti si pentru ce anume sa le fie rusine. Va referiti tot la ceea ce spune "anonimul" anterior.
Cred ca aveti dreptate in parte. La solicitarea expresa a FSLI vi se promisese dreptul la gradatia de merit, apoi vi s-a retras. Ne pare foarte rau.
Asta nu inseamna ca nu ne pasa de dumneavoastra. Unele dreptruri insa le redobandim mai greu. Nu va pierdeti speranta!

Anonim spunea...

Didacticul auxiliar nu are nevoie de sporuri,gradatii?sunt cu studii superioare .De ce se fac discriminari, intre colegii din didactic care au un liceu terminat.

Anonim spunea...

Oare sa mai speram ca se va schimba ceva pana la 1 martie cu gradatia pentru didactic auxiliar ?

Anonim spunea...

Vi se pare normal ca să se acorde 0,5 puncte pentru un an de vechime, în caz de restrângere sau transfer?

Vioara Temian spunea...

Daca mi se pare sau nu normal, eu zic ca e bine ca nu s-a scos de tot vechimea. M.E.N. asta intentiona. Demult doreau sa o scoata de tot motivand ca un dascal este apreciat prin rezultatele muncii lui, indiferent de vechime. Cu cat are mai multa experienta, grade didactice, cu atat premiile, rezultatele la invatatura a elevilor, premiile obtinute de acestia, si de dascal implicit, cartile scoase, publicatiile si toate cele care le stiti, trebuie sa-i atesta activitatea la atedra de-o viata. Sa stiti ca au fost ani in care pentru un an vechime se atribuia 1 punct, dar mi-aduc aminte ca-ntr-o vreme era chiar mai putin. Tot e mai bine ca e ceva, decat nimic.