2 mar. 2010

Informare FSLI Departament Juridic




7 comentarii:

Anonim spunea...

As avea o intrebare : de ce absolventii de lic. ped + colegiu instit = profesor iar cei cu sc. postliceala ped + acelasi colegiu instit= institutor in conditiile in care daca ai doar o sc postliceala pedagogica esti salarizat ca atunci cand ai liceu ped. Cei cu sc postliceale + colegiu inst sunt obligati sa mai faca un an de completare ca sa poata fi salarizati ca profesori pe cand cei cu lic ped nu .Va scriu in ideea ca se vor reglementa si astfel de situatii ...studii egale incadrari egale.
Nu suntem vinovati ca s-au inventat colegii universitare care acum nu mai folosesc si cred ca nimeni nu e fericit ca vesnic trebuie sa mai faca o scoala ca sa nu aiba surprize neplacute in timp.

sinvlex spunea...

Dupa parerea mea, scoala postliceala nu reprezinta, conform legii, studii superioare de scurta durata, asa cum este cazul colegiilor universitare pedagogice.

Anonim spunea...

Si totusi domnule Avramescu, DE CE institutorii care au absolvit si o facultate sunt platiti doar ca institutori?
Nu noi am infiintat aceste colegii!
Si noi am participat la acelasi concurs de titularizare!
Oare pentru noi de ce nu se vrea a se face ceva?

Anonim spunea...

Va rog sa imi spuneti cum voi fi incadrata: liceu dedagogic ( 5 ani) , Facultate , specializarea Finante si banci ( 4 ani ), Masterat Management educational. Multumesc anticipat!

Anonim spunea...

Şcoala postliceală,adevărat, nu este considerată ca fiind studii universitare. De aceea s-a făcut echivalenţa cu liceul pedagogic. Problema este a celor care sunt absolvenţi de şcoli postliceale şi care au făcut şi studii de scurtă sau lungă durată în profil pedagogic şi care sunt încadraţi institutori. Aceasta este greşala. Nu s-a înţeles încă????

Anonim spunea...

Lic. pedagogic + PIPP= profesor...ne incadreaza ca profesori dar de ce nu ne platesc conform studiilor?!
Interesant este faptul ca in unele judete ale tarii sunt platiti ca profesori, ba mai mult si in judetul nostru (Cluj)in unele unitati, dar in Gherla nu! De ce ? Nu sunt acelasi legi in toata tara?

Anonim spunea...

ACEST COMUNICAT SUNA TOT A DISCRIMINARE! SUNT AVANTAJATI DOAR CEI CU LICEUL PEDAGOGIC CA SI PANA ACUM.TOATE COMUNICATELE SUNT DOAR IN FAVOAREA CELOR CARE AU FOST SI PANA ACUM FAVORIZATI,IAR CEILALTI ...