31 mar. 2010

Actiuni de protest BUZAU, VASLUI si ARGES

Conform calendarului acțiunilor de protest stabilit în cadrul ședinței Colegiului Național al Liderilor F.S.L.I. din data de 10.03.2010, astăzi 31.03.2010, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, au organizat următoarele acțiuni de protest:
1. Miting, urmat de un marș de protest, între orele 11-13, în municipiul Buzău, unde au participat 2500 de sindicaliști din județul Buzău și aproximativ 400 de membri de sindicat din județele: Neamț, Bacău, Constanța, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Harghita, Prahova, Argeș, Vrancea precum și din municipiul București.
2. În județul Vaslui începând cu ora 13.30 a avut loc un miting, urmat de un marș de protest la care au participat aproximativ 1500 de membri de sindicat.
3. Intre orele 11-13, membrii de sindicat ai SIPA Muntenia au fost în GREVĂ DE AVERTISMENT.

PRIM-VICEPREȘEDINTE,
Simion HANCESCU
București, 31.03.2010

Un comentariu:

Anonim spunea...

Grava generala trebuie sa inceapa cel tarziu la jumatatea lunii aprilie. Prea taraganam cu atatea intalniri cu guvernantii, cand ei sunt atat de inflexibili. Pe de alta parte, ma tem de ceva: sa nu se repete iar, ca in anii trecuti, promisiuni ca se va face/drege de la toamna.... iar noi sa ne lasam dusi de nas.
SA FIM HOTARATI, DE ACEASTA DATA! PREA SUNTEM UMILITI, PREA SUNTEM DESCONSIDERATI, PREA SUNTEM DATI LA O PARTE DE PE LISTA DE PRIORITATI! AM FOST PREA INGADUITORI, PREA MULT TIMP AM CONSIDERAT CA PRIN GREVA LEZAM INTERESELE ELEVILOR SI ALE PARINTILOR. ACUM, ACESTIA AR TREBUI SA NE FIE ALATURI, SA DEMONSTREZE CA SUNT CONSTIENTI DE IMPORTANTA NOASTRA, DE ROLUL NOSTRU IN SOCIETATE.