29 mar. 2010

REFERENDUM - greva generala de o zi in 22.04.2010




5 comentarii:

Anonim spunea...

Intrebati-ne daca vrem greva generala pe termen mai lung, caci o zi nu mai impresioneaza pe nimeni din Guvern.

vioara spunea...

Imi pare rau ca dumneavoastra nu cititi calendarul actiunilor de protest propuse de F.S.L.I., la care a aderat si S.L.I.P.C. Nu putem sari la greva generala inainte sa participam la cea de o zi, la mitingul de la Bucuresti din mai, iar daca "stimabilii" nu tin cont de doleantele noastre, in ultima instanta ajungem la greva generala pe termen nelimitat. V-ati pus intrebarea daca veti rezista asa cum rezista colegii nostri de la Buzau? Este foarte important sa fim uniti si ne bucura initiativa dumneavoastra. Speram sa o imbratsesze toti colegii nostri. Acum e momentul.

Anonim spunea...

Calendarul l-am citit. Proiectul Legii Educatiei, de asemenea, l-am citit. Dar, cu tot respectul, calendarul nu se va respecta daca guvernantii nu manifesta deschidere spre cererile noastre. Mai exista posibilitatea grevelor spontane, in masa, care nu vor mai tine seama de calendar. Sunt atat de multe aspecte care-i nemultumesc pe profesori, incat protestele spontane nu trebuie pierdute din vedere. Cum nu trebuie ignorata capacitatea lor de a vedea problemele in mod global, la nivelul intregii societati si in perspectiva.

Anonim spunea...

Vad ca restrictionati postarile pe acest forum, chiar daca au un format decent. Este un motiv in plus sa cred ca sindicatul nu ne mai reprezinta si sa ma gandesc serios la retragerea din sindicat, desi am o vechime neintrerupta de peste 20 de ani. Va doresc, totusi, succes!

vioara spunea...

Nu stiu de ce " Anonim" spunea ca restrictionam postarile pe "acest forum", adica blogul nostru. Ceea ce ne rugati, sau ne propuneti, in masura in care consideram ca putem sa le rezolvam/sa tinem seama de ele, le luam in considerare.
Mi se pare catusi de putin jignitoare remarca dumneavoastra din final cu amenintarea iesirii din sindicat. Pe ce va bazati cand afirmati aceste lcruri? Sunteti liber/a sa faceti ceea ce doriti, dar nu inainte de a va explica,de a veni sa stam de vorba, pentru ca prin acest gen de comunicare stirbiti increderea membrilor de sindicat in cei ce-i reprezinta si credeti-ma, nu meritam asta.